Nešto drugo

Zavet smeha-Šta je ono što nas čini živim-Mars

Mars vlada osmehom, šalama. Smeh i zlatna vrata otvara. A kada se namrštite i kada ste ozbiljni u životu sa svojim Saturnom, stavljate pritisak i tenziju u svaku situaciju. Dok na primer radite nešto uglavnom se namrštine, da delujete ozbiljno, a i stvarno ste zabrnituti, pa počnete da se nervirate, sa sve egzaltiranim Marsom u Jarcu. I samo se oduži posao. I stvara se nova karma. Umesto da se prekine uz Marsa u Ovnu koji kida Saturna u Ovnu u padu.

Kada biste pristupili životu životom. Energično, poletno, direktno. Život bi bio bez blokada. Smeh sve otključava. Nije sve u sedenju sat vremena, meditaciji i jogi. Smeh je možda čak i najlakši, najjesdnostavniji metod, napristupčniji kao i svaki Ovan. Ispred nosa.

Pa što da ne smejete se stalno. To će otklonito negativne misli. I kada pomislite nešto loše(Saturn), on je u Ovnu u padu. Mars će pokidati lance Saturnove. Pokidaće ga od smeha!

Zavetujte se na smeh. Za početak veštački ga stavite. Fokusirajte se na osmeh.

Ako ste Rak u horoskopu. Možda ćete se u isto vreme i smejati plakati. Božanstveno iskustvo!

Najteže je čak i kontrolisati sebe, isko to stalno radimo, misleći da ćemo sebe napraviti boljima. Ppstoji metod pisanja..Razni metodi otvaranja emocija. Ulaženje u stanje teta, metodu koja bi mogla biti u simbolici znaka Riba, kao zadnjeg horoskopskog znaka. Bespotrebno maltretiranje. A najlakši i najdirektniji metod je smeh. Ne treba nam da se nateramo.

Smeh nam je najviše potreban u teškim situacijama. Ono što nas čini živim i jesu izazovi. Naša jedinstvenost, potreba da se dokažemo drugima i istaknemo kao pojedinci. Društvo se i razvija raznolikošću. Mars teži Vagi(društvu).

Kada se smejemo, spoljna situacija i ljudi ne mogu na nas da utiču. Što znači da se automatski borimo protiv stresa smehom. Jer smo iskreni, jednostvani, svoji. Radujemo se svakom izazovu.

Leave a Reply

Your email address will not be published.