korona virus
Nešto drugo

Korona virus

Zaustavite Korona virus

Šta su reči i misli i kako to utiče na naše telo, na naše zdravlje. Koliko propaganda radi i politika i oni iznad nas. Words like violence, break the silence! They can only do harm! Pluton po svemu sudeći egzaltiran u Blizancima, kroz reči može totalni haos da napravi u glavama običnih ljudi. Toliko da ih natera da ubede sebe da će umreti, blokira svakakav normalan tok misli, umesto energija ovako moćna da se preusmeri, mi kao zamorčići strahujemo. Jer eto tako nekome odgovara. A pošto Merkur je egzaltiran u Devici, bojimo se bolesti. Priča se o tome. Glavna je tema. Zdravim načinom života( Devica) i pozitivnim mislima(Blizanci) možemo sebe da izlečimo i zaštitimo.

Sposobnost đavola je u tome da nas ubedi da on zapravo i ne postoji.

Reči su otrovne. –Pluton u Blizancima

A povlačenjem i onda prejedanjem, stvarno ne znam dokle ćemo dogurati. Privremeno ćemo se zaštiti. Ali na dugoročno Pluton egzaltiran u Blizancima može ljude potpuno uništiti. Tamo gde na najviše boli, tamo najviše napada. Dakle bojimo se korone i onda nas napada! Moćniji Pluton, koji je sad u Jarcu, koji uliva strah na nivou države, zakonima. Svi smo pod nekom velikom lupom. I od straha se zaražavamo. Autosugestijom privlačimo na sebe tako popularnu bolest. Jupiter (popularnost) u Jarcu. Granice se jačaju, tako što se plaši smrću(Pluton). Astrologija nas uči da se ostvestimo, Saturn. Oslobodimo straha. Kažemo ne koroni! A ne Ne Slobodi. Lep film za ovakvu situaciju bi mogao biti V For Vendetta.

Merkur koji se u prethodnom periodu vrti po Vodoliji i Ribama, umesto da se ljudi okrenu uzvišenim stvarima. On se lepo koristi kao sredstvo manimulacije u Ribama, na svetskom nivou (Vodolija) uz pomoć najveće farmaceutske mafije. Jedina dobra strana što na izolaciju ili karantin ne treba gledati kao na takvo nešto, nego okretanje sebi. I istraživanje svojih potencijala. Tu se ispunila pozitivna simbolika ovih tranzita. Do nas je samo da otklonimo strah, što nas uči i svaka drevna tehnika poput meditacije, tantre, yoge… Ovi tranziti nam otkrivaju da nije onako kao što izgleda. I da svakako ima podršku trenutnog stanja planeta. I da nije do nas da menjamo sistem sad. Dok su određene planete u Jarcu. Već da se okrenemo svojim moćima, a ne StraHU.

Da bismo ulaskom ovih planeta u Vodoliji mogli da iskoristimo to saznanje u najljudskije svrhe. I za sebe i za ostale. Mi bismo se na ovaj ili ma onaj način izolovali, samo uz odsustvo straha. Maski, rukavica i ostalih pomagala, stvorili bismo samo antitela, što je u moći svakog čoveka. Nagrada od izolacije NIJE samo neplaćanje kazne od 150 000 dinara, već božanska. Jer stvarno je previše svega, para, gladi, siromašnih, druženja, prijatelja, a sve je to eto lažno Merkur u Ribama. Sad se učimo kontroli.

Šta ako se zarazimo Koronom?

I stvaramo inspirativna dela, poput filma “Život posle Korone” ili “Ljubav u doba Korone”. Eto šale u svemu tome… Iako se zarazimo, bolest nas poziva da se zapitamo gde grešimo, a ne da se bojimo. Govori nam gde nismo dovoljno jaki. Nismo ojačali naš Saturn u natalnoj. Informacije o Koroni našadaju naš imuni sistem (Ribe). Kada bismo stalno razmisljali, šta nam se loše može desiti. Verovatno bi nam se stalno loše stvari i dešavale. A oni koji umru, to je već pitanje sudbine, bilo to korona ili nešto treće oni mi zauvek otišli.

Probajte da razmišljate kako ćete rak dobiti, počnite da strahujete i ni o čemu ne razmišljajte PAMETNOM, pritom sigurno imate neku planetu u Škorpiji. Videćete da ćete ga  dobiti, sutradan. A čovek treba, slobodan, Merkur, Uran, treba da nastavi da živi, normalno se kreće i da radi(Merkur u Devici). Čovek ne treba da se vodi strahom(Devica) već svojim idealima(Ribe). Pošto je sad Merkur u padu sve je obrnuto. Ali Neptun u Ribama, manipulacija je sada vrhunksa i naravno u domenu zdravstva. 

Zaustavite Korona virus

Goca Tržan-Sve će na svoje doći 

Kada je dan tužan, dosadan
Kada sam na dnu
I nemam dalje kud

Kad sam nervozna
I ne znam gde ću poći
Govorim u sebi
Sve će na svoje doći

Ja verujem, ja ne strahujem
Ljubav je uz mene
Sa mnom putuje

Ja se radujem
Jutru što će doći
I govorim u sebi
Sve će na svoje doći

Jer ljubav me vodi
I uvek sa mnom je
Sve će doći na svoje
Pre ili kasnije

Samo jedno znam
I ova bol će proći
Ljubav dok me vodi
Sve će na svoje doći

I kao što biva obično
Kad najmanje se nadaš
Ona će ti doći

Ljubav ima ključ
Čarobne je moći
I govorim u sebi
Sve će na svoje doći
Sve će na svoje doći

Samo jedno znam

I ova bol će proći

Ljubav dok me vodi
Sve će na svoje doći.

korona virus korona virus korona virus korona virus, korona virus, korona virus

Leave a Reply

Your email address will not be published.