na sedmom nebu
Planete u znacima

Venera u znaku vodolije III

Venera u znaku Vodolije ostavlja (Jarac) neke rutinske stvari. Stavlja fokus na ono što joj je primarni cilj. Ova Venera “napušta”, jer izlazi iz znak Jarca. Ona ostavlja jer napaušta znak jarca. Hoće da se udalji od onog što je opterećuje. Pada joj kamen sa srca, pod impulsom. Srce joj lupa, oseti ga.  A kamen puca.  Kako je ušla u Vidoliju shvata da joj treba vazduha. Sad je presekla. Hoće malo sa visine (Vodolija) da pogleda šta joj nedostaje, koji je problem u pitanju. Kroz nadahnuće će pre doći do rešenja. Kroz neobaveznu aktivnost,  kroz otvaranje sebe ljubavi, svesno.

Fokus je na davanje ljubavi i primanje. Jedanaesta kuća je kuća primanja ljubavi od drugih. Otvara shvatanje kroz druge ljude, ne fokusira se na ono što mora da uradi. 

venera u znaku vodolijeVeć pušta da je vozi nešto novo. Neće da se trudi nešto da voli što ne moze. Glavom bez obzira beži od onoga što je sputavalo u jarcu.  Oprostiće sebi sve sto je pogrešila. Gledaće iz druge perspektivne.

Otići će na sedmo nebo. Zaboraviće na sve probleme. Posvetiće se onome sto je diže. što joj otvara svest da voli sve ljude.  Da ih razume . I ona je nekad tako grešila i ocajnički zelela što joj ne pripada. A ne pripada nikome..Sve je naše(vodolija). 

Da nema ove venere ne bi imao ko da širi ljubav prema svima. i prema onima koje ne zna ni da postoje. A najviše razume one “čudne“. Nije baš vična razumevanju onih koje žive obične živote, časne. Jer lav kao predtsvaik časti je u opoziciji s vodolijom. Ali viši tipovi sve razumeju.

Ona će se i pod stare dane držati za ruke i uživati u ljubavi. Ne robuje pravilima. A i zaljubiće se u dosta mlađe od sebe, jer ona ne gleda ovozemaljskim očima, već srcem. Voli taj elektricitet koji se stvara kada je tenzija velika, kad nešto “ne valja”. 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *