Planete u znacima

Venera u Vodoliji II

Venera u Vodoliji je divlja, neobuzdana, hoće da uživa sad i odmah i to radi bez razmišljanja. Ode kad hoće i bilo gde, nema nazad. Ona oseti vajb.

Venera je izašla iz aspekta sa Saturnom i to u nemilosrdnom jarcu. 2020.

Uff, slobodna sam mogu da dišem. Da izađem na svež vazduh sa prijateljima, konačno. Uglavnom i sa onim starim, da predahnem od obaveza, da uživam u one što sam završila. Saturn je i dalje u Jarcu. Idem do zore da bančim. Slušaću sve što mi za uho zapadne. 

Jer ova Venera nema presrasude, šta je kič, sluša šta joj prija sad.

Šta da obučem?

Otvoriću ormar, brzinski ću izvaditi najupadljivije što imam. Staviću rozu periki, obući ću ultra ljubićastu bundu i naravno visoke štikle. Biće ludo i nezaboravno.

Biću totalno kuuul!

Prijatelje koje sam na kratko zaboravila, ću opet da pozovem da se ludo provedemo. Jer konačno sam slobodna, nemam predrasude prema njima.  Volim ih takve kakve jesu, takve lude kad sam i ja sada takva. Ne zanima me kakvi su inače, zanima me koliko mi sad znače i koliko sad imamo zajedničke želje(11. polje). Sad smo dream tim. Neke stare prijatelje ću zaboraviti (iza ledja Vodolije – Jarac), i naći  ću nove(Uran) još luđe. A ko da je bitno. Važno da je nama lepo.

Ova venera će uvek biti ispred svih. Isto srce će kucati istim tempom i kada ne bude tako izgledalo.venera u vodoliji

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *