Planete u znacima

Venera u Vodoliji I

Tranzitna Venera u vodoliji I

venera u vodoliji zimske čarolijeVenera u vodoliji I boraviće ovde do srpske Nove godine. Što znači da ćemo 2020. dočekati i proslaviti u nekom nekonvecionalnom duhu, Biće možda mnogo više vatrometa. Devojke u šljaštećim haljinama obasjaće grad. Beograd će sijati. Njim vlada Venera. Furaće se šljokice svuda. Vratiće se na scenu šljokičavi lakovi za kosu. Takva će biti i šminka, Žene će hteti da sijaju. Šljokcice će se rasuti po licu. 

A ovoj Veneri novci joj nisu bitni

Para se baš neće imati, ali šljokica će biti i onih jeftinijih. Nema veze, malo bez ukusa, al samo neka šljašti. Slavićemo u što većem društvu, bilo gde, samo da se i ova Nova Godina provuče. Oni koji vode računa o svom izgledu će lepo uskladiti svoje šljokice, pa neće delovati tako upadljivo.  Venera može biti pod kontrolom saturna. Biće samo naznaka šljokica. ovu veneru skromnom da učine, što je slažete se umetnost. Ipak saturn kontroliše ovu veneru, koja je u njegovom seduštu. A naša finansijaska situacija, ne dozvoljava da kupimo nešto skupoceno u tom stilu. O čemu svakako vodolija kao znak ne mari, bitno je samo da se istakne.  Druga varijanta odevne kombinacije kada po svaku cenu, hoćemo da budemo inovativni. Što će pomalo kič da izgleda.

Uran u biku

S obzirom da je uran u biku, biće zanimljivo, kombinacije slobode i onog što je domaćinski, konvecionalno. U isto vreme će se imati želja biti i domaćica i nezavisna žena. Devojka koja hoće slobodnije da se ponaša  u svom malom mestu,  koja će napraviti skandal. Razvod će dosta zapravo postati popularan u selima.

Devojke će skoro bežati iz svog rodnog mesta. Udavaće se iznenada, Želeće da osetu sve što veliki grad može da pruži.

Tesla je imao ovu pozociju, zbog koje je morao da ode tamo gde se takav um ceni.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *