venera u ribama
Planete u znacima

Venera u Ribama

Televisa Presenta

Venera u Ribama

Hoće da napiše kako se oseća(Merkur u padu-piše o emocijama), možda otkrije nešto sebi. samo otkriva. Diše duboko. Ne radi ništa. Teško joj je i tu nebitnu olovku da uzme. Ali shvata da je to put do nje. Da pokrene taj mehur od mišića i osvesti se. Kako kontratiktorno, misli na tuđe potrebe, a sve se vrti oko nje. Oko ljubavi. Kao da je sebična, a nije. Samo preemotivna. Izgubljena. U vrtlogu. Vrti je u krug. Vraća se tamo gde je počela. Kao na kraju je, a zapravo sve dublje. Kraja izgleda nema. Vraća joj se film. Prolazi kroz neku boje dubokog mora rupu, i tako sam propada. Dobro, roni…Dubina je mota. A ona se opet oseća slobodno.

Venera u Ribama

Volim da te volim

Vremena ni prostora nema. Samo ja sa sobom. Oseća celu sebe. Niko joj ne treba. Sve je sama stvorila. I stvara. Ne zaustavlja se. Ono što je stvorila je uvek lepše i bolje, samo ga dekoriše. Ništa joj nije dugo. Samo prekratko. Pliva na duge staze(Merkur u padu).

Čekaj me kad me (i) najmanje budeš očekivao!

Venera u Ribama

Mislice da je luda, i nesposobna. Da se uda. Jer ćuti o njemu. A oni ostali ćute o njoj. Oni nesrećno zaljubljeni u nju.

Ne sme da te spomene jer će biti još luđa. Tajnu ne sme odati. Jer će ona mene predati stvarnosti. A onda ću biti ogoljena. Stvarna. Sramotna. A on ko on. Ne postoji. Nema njoj spasa. I onako ne traži ništa.

Neće nista manje i nista vise. Dobro više što više. ŠŠŠšš

Kažu ljubav je lepa. A nije to baš tako kao i sve. Ne zna ko je. Ne znam gde sam. Ničija nije. Gubi se zbog nje. I stvarno od ljubavi se ne živi. Ali ona źivi, odoleva vremenu. I ne da je. Ni za šta na svetu. Kakva je takva je. Al ne može bez nje. Da nje nema ne bi nje bilo. Ne bi ništa bilo. Ovako bar ima ništa(Venera kao predstavnik planete zemlje, materijalizacija toga ništavila-Ribe).

Da je i bez ruke i noge, on je oko moje.

Više ne zna ni šta je bilo. Ni šta će biti. Sve se izmešalo. Toliko se izgubila u maštariji da je pomešala, snove, prošlost i budućnost. Voli da muti, jer je hemičarka. Sve joj jedno. Ona je to fino upakovala, što niko ne može.

Prati svoje snove, nemoj se gubiti u njima..

Utapa se u mirisu svog tela. Kakav će tek njegov biti..

Posao

Ona ne voli da se ističe, čak prezire to. Na poslu ne voli da govori šta je uradila. Ako se kasnije i sazna. Svi se čude zašto je ćutala. Ali ona ne pametuje. Smatra da sve to neko vidi.

Nemojte pasti sa stepenica(Merkur u padu), kad budete leteli. Pokusajte da trcite, da bezite. Nemate kud, uvek ste tu negde. Vi jeste pobegli, ali niko ne zna gde, ne morate da trčite. Pobeći nećete od onoga sto hoćete. Od sebe, bicete još bliži. Razmišljam koju pesmu da postavim u ovom tekstu. Ali tesko je. Svaka pesma odgovara. Too lost in you, Las de la Intuition, Desert Rose, Enjoy the Silence, Te busque, Carnival, Baby, Ti si žena mojih snova,Never be the same, Ne pamtim, Tajna, Moj drug iz detinjstva

E, i pazite da vam se slušalice ne zamrse! Ne zaboravite da ih izvadite iz odeće. Opraće se u mašini. (Merkur u Ribama)

Sve pesme su njene.. Definitivno budi najvecu inspiraciju kod svih.

Ona zna da ničiji život nije savršen. Zato se ne opterećuje svojom samoćom ili vezom sa nekim ko je “ne zaslužuje”. Savršena ljubav ovim dokazuje da ne može biti prihvatljiva.

Pošto je Venera u Ribama odrašla žena, nije devojčurak. I u srednjoj školi će biti zatvorena. Neće biti glavna dok ne odraste. Tako da će drugim Venerama prepustiti tu titulu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *