Aspekti

Venera konjukcija Uran u Biku

Venera konjukcija Uran u Biku donosi oslobođenje od svih ovozemaljskih, primitivnih zadovoljstava. Neće da ima da bi posedovala. Hoće da ima da bi dala. Hoće da uživa. Neće da jede da bi jela, već da bi sve probala što nam majka priroda daje. Da bi je slavila. 

Neće Uran, kao i uvek. Uči ovu Veneru, da bude slobodna na planeti zemlji, da uzme sve što joj život pruža. Uči je da neće da uzme za sebe iz sebičnih, životinjskih razloga. Već da uzme i pruži sve i da oseti na višoj vibraciji. Raduje se svakom novom druženju. Pa onda dodiru, poljupcu na travi. Na seoski način.

Živi kao da joj je svaki dan poslednji. Hoće da se druži. Jedva čeka promenu. Da upoznaje nove ljude. A bliske. Da plati svima piće u kafani. Da ne robuje novcu i štednji. Ne pita kol’ko košta. Neće više da se stiska. Lakše joj je da otpusti te pare kojih se grčevito držala, jer ih je napornim radim stekla. Da, Uran je u konjukciji sa Venerom u Biku.

venera konjukcija uran u biku 2020.Sad najviše voli tu slobodu u uživanju u hrani i piću. U dobrom vinu, drugačijoj hrani. Degustira. . . Daje i poslednji dinar na sebe i svoju lepotu. Ali nema poslednjeg dinara, jer novac samo pristiže. Ne pita kol’ko košta. Ne interesuje je novac. Već samo da se ima. Voli da ima novac, ali ne da bi ga čuvala, već da bi ga trošila. I dala svima onima kojima je potreban.

Venera konjukcija Uran Biku

Neka super baka, će se opet mlado osećati. Hteće da se ofarba. Ili ipak da ostavi svoju prirodnu sedu boju, jer je ponosna na nju. Pokazuje njenu mudrost i ljubav prema životu takav kakav jeste. Neponovljiv. I to njen. Kao sad i njen imidž.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *