Aspekti

Venera i Pluton

Venera i pluton.

-I kad umreš voliš.

-Kako znas da voliš?

-Zato što sam umrla.

Venera i Pluton

Ovo je priča o ljubavi koja se stalno rađa. Voli se više i dublje. Koja ne može da se oseti dok se ne oslobodi. Zato se i kaže da se vremenom sve više i dublje voli. Sem u slučaju, kada drugi pokazatelji ne ukažu na isklljučivo karmiči odnos, gde s vremenom dolazi do sve veće mržnje, do potpunog uništenja. 

Ne radi se samo o aspektima između Venere i Plutona, Već bilo koji odnos između serije 7 i 8 kao i 2. Poput Plutona u sedmoj ili Venere u Škorpiji…Može se ići u nedogled. Ima raznih astroloških kombinacija.

So sweet and scarlet and free?

Kako je Uran sloboda, a egzaltiran u Škorpiji je sloboda od svih stega nakon smrti. Voli se slobodno bez očekivanja, jer je ionako kraj. Smrt je nastupila. Šta nam preostaje do slobode.

Nevezano za ljubavne odnose, ali ljudi se vole i posle smrti, čak  čistije. Posle smrti u ovom aspektu je samo ljubav ostala. Smrt je nastupila, A dominacije nema više. Niti borbe za vlast. A Venera (Vaga) je slobodna.

Ljubav je u vazduhu.

Dokaz da mateijalno ne traje večno, Venera sa sedištem u Biku je u padu u Škorpiji.Kada padne u zemlju od koje je sačinjena. Povratka joj nema, ostaje samo ono  naintenzivnije, ono što Venera u Škorpiji doživljava.  Kakav samo zemaljski (Bik) život može biti posle smrti.

To može znati samo onaj koji je iskreno voleo. I svi će biti tako dobri savetodavci(Vaga) i govoriće kako treba da izlazi da se druži, nastavi svoj život. Da ne treba da pati, da pokuša da zaboravi. Ali oni ne vide, ono što sledi, oni su korak iza vrata Škorpije. Vaga je dakle znak iza. Ne vide šta i njih čeka. Iskrena ljubav, koja ništa ne dobija..Venera (materijalno) u padu..

Only know you love her when you let her go,

.

.

.

‘Cause you loved her too much and you dive too deep.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *