Planete u znacima

Saturn u Ribama

Saturn u Ribama nije ni malo lak. Iz razloga što osobe sa ovakvim Saturnom preuveličavaju ono što je u njihovoj glavi. Oni svašta nešto izmaštaju. Ne znaju šta će sa tim mislima. I onda potonu. Njima kao da je stavljen kamen oko noge. I one samo dublje i dublje tonu u okean.

Ukoliko imaju jaku volju za uspehom uz druge pokazatelje. A lakše aspekte ovog Saturna ne znaju kojim putem da krenu. Koji posao da rade. Za njih je svaki posao bezveze. Jer ne znaju šta će s njim. Ne znaju kako će se pomaći od njega i napredovati. Ako već imaju planetu u Devici. Jer previše misli imaju kojima ne znaju formu da daju. I kako ono suvišno da otklone. Da bi bile u miru sa sobom. Za njih važi ono “Besposlen um, đavolje igralište”.

Lako se padne u očaj, jer se ne zna šta se želi. Ide se putem koji nema smernice, sem intuiciju. Unitrašnje Ja, ja nJveći saveznik. Za njih su putevi Gospodnje, koji je nateži. Nadu treba naći u veri. Patnju svoju zavoleti.

Plakati ako ti duša želi. Suze će izbaciti toksine. Dosta treba odmarati. Na poslu se dešavaju situacije kad se ne zna šta treba raditi. Deluje kao da svi nešto radite. A ove osobe kao da su došle do kraja i ne znaju šta će sa sobom. Jer Ribe zatvaraju zodijački krug. Da li da traže neki posao ili ipak ne. Samo da ćute i zatraže odgovor iz svog srca.

Možda status kroz ljubav. Zanos. Mislite da ćete steći status tako što ste sa nekim u tajnoj vezi. Taj neko iz senke Vam daje podršku. Ljubav. A ako ste nesvesni. Patite. I ne možete da se oragnizujete. Tugujete. Pijete. I mislite da je za Vas sreća nedostižna. U magli.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *