Planete u kućama

Saturn u 9. polju

Saturn ovde donosi zakonske blokadu za put u inostranstvo, ili odlazak, ali ne očekujte neki provod, moze biti odlazak zbog posla, obaveza, nerasčišćenih odnosa.

Sad je "use i u svoje kljuse"

Ali se i fakultet završava, zavisno od postavke, može i da se odugovlači. Saturn ovde donosi zakonske blokadu za put u inostranstvo, ili odlazak, ali ne očekujte neki provod, moze biti odlazak zbog posla, obaveza, nerasčišćenih odnosa. Ovde se stvara slika o ostalim narodima. Može se doći u sukom sa osobama drugačijeg uverenja, kulturološke razlike. I tu dolazi do razilaženje kod neharmoničnih aspekata. Ovde imamo neku prestavu o sebi gde smo, gde pripadamo, a ko su ti drugi.

Šta je to što nas deli, sve ljude u ovom univerzumu (jupiter). Uvidjamo razlike oštrije, osuđivački, ali sad treba da učimo koja je naša misija, ne treba da se odvajamo, od naše suštine, i onoga što smo zacrtali sebi kao cilj. Sad se ne luta, sad se traga za istinom, ko smo i gde treba da stignemo, da zasijamo onakvi kakvi jesmo(Sunce), kad dođemo na vrh planine MC.

Sunce je najjače kad se dođe na vrh planine gde je vazduh najčistiji. Samo ako nema dobre zaštite, na planini se uvek izgori.

Nećemo ništa sanjati, ali ćemo raditi na snu. Iako niste znali o čemu sanjate, sad znate, sad ste blizu odredišta (mc) pa možete da vidite. Ali ako je vreme bilo propušteno (saturn) u svakom prethodnom aspektu(polja u vašem natalnom horoskopu), sudbina će vas stisnuti. Nećete se moći setiti, šta ste sanjali. s tim ćete lošije snove imati sad, i budićete se da saznate gde ste pogrešili. Sad bi snovi tremalo da se rezimiraju. A ne da Vas ometaju noću. Tako vas samo podsećaju na sva loša iskustva, koja niste iskusili na pravi način. 

Samo mudro

Nikome sad nećete biti zanimljivi, samo dosadni i teški. Ali mudri, radite na sebi, kao nikad do sad, Bićete selektivni i sumnjičavi. Svima ćete manu nalaziti, koji nisu kao vi na istom putu. Uvidjano razlike oštrije, osudjivacki, ali sad treba da učimo koja je naša misija, ne treba da se odvajamo, od naše suštine, i onoga što smo zacrtali sebi kao cilj. Sad se ne luta, sad se traga za istinom, ko smo i gde treba da stignemo, da zasijamo onakvi kakvi jesmo, kad dođemo na vrh planine MC. Zato i nemamo vremena za druge kulture i uverenja. Sada se držimo zajedno, ne zbog humora, već slične svrhe. Sad nemamo ni vremena ni prostora. Tanki smo s vremenom, što bi se reklo.

Ma, ovde se i zbog duvanskog dima prijateljstva prekidaju.

Samo u teškoj filozofiji se nalazimo. U nešto smo smo “verovali” više ne verujemo. Imamo sto podpitanja. u pitanje se dovodi sve ono što smo radili, da li je to bilo ispravno(9.kuća, jupiter kao moral). Sad važi moto sličan se sličnom raduje, a suprotnosti se ne privlače, odbacuje se(saturn). Zato sad IPAK možemo ući u vezu sa nekim sličnim, naravno ozbiljnu. Znaćete konrektno šta hoćete jedno od drugog. a to se neće desiti onima, koji su optimističniji, po prirodi, što naravno aludiram na postavku u  natalnoj. Važna  je zajednička budućnosti. Vide se mane drugih naroda, smeta tuđa boja kože, način ponašanja, njiihova opuštenost ili hladnoća. Ali i neki narod možemo ceniti i gledati kao uzor. 

Ako se olako život shvata, ako smo mislil da smo svi jednaki, u prevodu da su svi kao mi. Sad shvatamo da nije tako i ne treba biti! Jer vrh mc je samo za jednog. 

Leave a Reply

Your email address will not be published.