Planete u kućama

Saturn u 11. polju

Svi smo mi drugačiji, samo on to najbolje oseti.

Društveno odgovorni. Savesni. Ne zanimaju se puno za neke veće skupove. Samo sa nekom svrhom. Kada je namenski neštco organizovano. Ako nisu svesni kogu sebe da opterete sa tim što ne mogu da se uklope u okolinu. U želji da se stope sa drugima deluju još čudnije. I drušrvo im sve bišenapada lični integritet. Pa ostaju nezaštićeni, što im najviše nedostaje. Kad nauče da se ograde u masi. Oni će davayi oslonac u društvu. I to je njihovo uloga da shvate sebe medju drugima. Sa se izdvoje. I tako formiraju nešto što će održavati društvo. Jednu generaciju. Ovde je bitno da se nadje nešto duboko, što će ih privući pjudima, da rade na sebi i na drugima. Nešto što će im zadržati pažnju. Dugo će se gubito u odnosima. Neki će na bolan način shvatiti da ne treba za sve da se vezuju i po svaku cenu da se druže sa bilo kima, samo da bi bili prihvaćeni. A oni svesniji će shvatiti da im treba nešto mnogo dublje. I da su im obične,suvakodnevne stvari, već vidjene stvari dosadne. Saturn u 11. polju daje individue kojim je bitno da su po nečemu prepoznatljive u društvu, da ostave trag. Bore se zapredak društva i individualnost. Dosta obraćaju pqžnju na poreklo, korene. I kako to utiče na zajednicu. U prijatpjtstvima mogu da odu u krajnost i da biraju slične. Ali će nailazoti i na totalno suprotne, i tako primećivati razločist. I šta je to što ih deli. Dosta su netrpeljivi prema različitostima. Jer im zapravo slični i odgovaraju najviše. Snovi su ili neostvarivi, dok njsu jasni. Kada su jasni polake se ostvaruju, sa velikim trudom.

Porodica će prvo braniti slobodu. Neće dozvoljavati druženje. Uvek će se raspitivati o prijateljima. Izlasci će biti ograničeni. A sve to da bi se znala granica.

Strah od neuspeha je jak. Može doneti anksioznost. Strah od budućnosti. Od toga šta će drugi reći. Misija i svrha su jako bitni. Ako je nema odmah i sad, odma se gubi kontalt sa realnośću. Suicidne misli su prisutne. Zbog pitanja čemu ja služim. Šta ja treba da radim, da bih ispunio sebi snove.šta je to što će mi dati nadu. Strah od toga da se ne bude kao svi drugi. Da ne prođemo kao tamo neki Žika što je proćerdao sve živo. Što živi od danas do sutra. Da li tako treba da bude? Da li je to njegova sudbina. Da ipak samo prestanemo da se pitamo i da pustimo druge da žive kako znaju. A odgovor će doći u svoje vreme. Da straspljivo čekamo svoj red na sreću. Na ostvarenje svog sna.

Ne može se po svaku cenu dobiti odgovor šta je ispravno za nas i za druge. Već što većim odaljavenje od želje za saznanjem. S što manje emotivnog uplitanja, pa onda osude za tuđe izbore. Stav o tuđem životu je ovoj osobi jako važan, na sobovu kojeg bi sama sebi da kreira život. Ali ova osoba treb da shvati. Da tek kada totalno bide ravnodušna i ne srlja sa kritikom će dobiti odgovor o tome šta je ispravno šta ne. I kad to nauči, shvatiće da njen zadatak i jeste taj da se ogradi od mišlenje kako svog tako i od trugi koji vole da tračaraju. I zadat da druge to nauči. Da ne moraju o svemu i svačemu da imaju stav, koji uglavnom nije ipravan jer je ishotren. Jer ispod onog oku vidljivog uvek nešto ima. A to su neki lični razlozi(Mesec-kao planeta koja je suprotna od Saturna).

Oni mogu da funkcionišu u društvu tek onda kad prihvate tuđe nedostatke. Kada ih razumeju. Kao i sebe u masi, šta je to što ih izdvaja. Jedino tako će osigurati svoju poziciju u društvu. Kada su ozbiljni s razlogom i kada imaju po koju mudrost da kažu. Zato će pre birati starije od sebe, kako bi mogli u niihovu kožu da se stave. Što će preduprediti greške. Oni koji su im približnih godina će ih teške lekcije naučiti, koje će u tim trenucima delovati bolno. Ali takve sutiacije su neophodne za rano sazrevanje. I u čenje pre svih ostalih.

Leave a Reply

Your email address will not be published.