Orao
Kako sa saturnom-Društvo

Saturn konjukcija Pluton

Uskoro na nebu se dešava tranzit Saturn konjukcija Pluton u jarcu. Saturn je kočenje, ulivanje straha u kosti. A pluton, još veći, smrtna, kolateralna šteta, prokletstvo. Vladar jedan misli: Hajde da ih parališemo, da imaju strah sutra da se probude. Da ih ubedimo da će umreti i da nista posle ostati nece. Hajde u pepeo da ih pretvorimo, sve ćemo da  opustošimo. Nikog živog da ne ostavimo, ni mrtvog. Koren da isčupamo, ovaj narod mora biti još više proklet. Ne sme da preživi.

Crkve (tranzit neptun u ribama) će totalno da sravniti i ugasiti veru i u ono  što nam je malo ostalo. Istoriju. Nateraće nas da prestanemo u bilo šta da verujemo(ju u jarcu-pad) i da zavisimo samo od njih. Od vladara. Jer u njima je moć, oni hoće da zavladaju. Da molimo za milost. Da ne budu Bog na zemlji, već đavo. Da znamo da je tako, i  da nas ubede da tako treba da bude. Da bolje ne možemo. Ne zaslužujemo. Jer hoće od nas stado da naprave, koje ne zna da misli, šta hoće, ne zna prosto da biva. Da uništimo i ono što smo jedva imali.

Hoće da se otac i sin mrze i svi preci. Da proklinjemo dan kad smo se rodili u našoj zemlji i porodici, da mrzimo i njega, ali da mu ništa ne možemo. Jer on je bolji od nas. On pali i sebe, i nas.

Rešenje za Saturn konjukcija Pluton

Mi što mozemo je jedino da poverujemo u naše korene. Iz grobova stare da dignemo. Da ih vaskrsnemo. Iz pepela feniksa da vaznesemo. Korene još dublje da pustimo do samog Hada( Pluton). Da osetimo srž, oganj što pod nama gori. Inače ćemo sami nestati.

Da svi znaju da kakvi smo. Da nikad ne možemo biti istrebljleni. I kad nas je najmanje na svetu. Mi se i najvećem zlu i mržnji držimo. Ne držimo se kada se ima, već kada se nema. Jer samo tada znamo ko smo. I jedino tad možemo da poverujemo. Da laži (jupiter u padu) nema, da je tako kako jeste,

Kod nas brat bratu zabija nož u leđa. Komšija komšiji. Ali kada su ratovi bili, pomagali smo se. Najviše se vole oni što su došli iz zemalja bivše Jugoslavije, tokom izbeglištva. Najveće familije imaju. Dok se i oni opet ne zbliže..

A njihov plan moramo da uništimo kako samo mi znamo. To da nikada nista nije ni postojalo, samo zemlja i kamen. Niko tuda hodao nije. Niko nikad nije umro za ovaj narod. Nećemo veru vratiti, ali moć hocemo.

Srpski naraod se diže kad se niko nikad ne bi digao.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *