Kako sa saturnom-Društvo

Osa IC/MC

Osa IC/MC je međusobna veza između sopstva i statusa. Nas i roditelja. Majke i oca. Kuće i posla.

Saturn oblikuje mesecPosao iz ljubavi  je ono čemu se svi nadamo. Mada neretko ne bude baš kako tako. Često su to razlog roditelji i država, kao predstavnici Saturna. Saturn traži od nas da se pokažemo u društvu, baš u skladu sa njim. A zna se da naše želje nikoga ne iteresuju, tako da često podlegnemo pravilima, zanemarujući našu bit( osa 4. – rak)

Osa IC/MC

I poreklo se zanemari, kada je u pitanju status i borba za goli život (mars u jarcu).

Rak/Jarac

Svi mi dolazimo iz nekog izvora, onoga što nas čini, što nas je napravilo, što je dubiko u nama. A što treba da oformimo. Oblikujemo i pružimo društvu, kroz naš status (10. polje). Zato se trudimo da radimo ono što volimo, i tad radimo sa lakoćom. Ali uz nogo veću, jer rak je preciše tanan za bahato ponašanje. Uz veći strah od osude. Znak rak se nažalost povlači zbog straha, umesto zbog sebe. Zato retko uvek radimo što istinski želimo. A svaki posao je težak. Posebno kada pratimo put naseg srca(rak), našu intuiciju. Nevidljivi put.

Lako možemo pravilima, formama da blokirano(saturn) našu srčanu čakru. Ne poštujemo naš unitrašnji glas. Jer srce u ovom svetu i dušu mi ne vidimo, Previše smo okrenuti ka spoljašnosti, i ono što već imamo i što nam je dostupno na opipljiv način. Dok one male svakodnevne stvari(rak) koje su zapravo u nama ne osetimo. Sve ono što je u nama je i najlepše i najskromnije. Jer se golim okom se ne mogu videti. Sa emocijama je tesko baratati.

Ali da, jarac jeste potvrda onoga što jesmo, jer na taj način kroz materijalno, mi doprinosimo svetu nas, i ono što svima nama pripada(jupiter egz u raku).

"Svi smo mi Božija deca".
Jupiter egzaltiran u raku

Dokaz da smo radili ono zbog čega smo rođeni. Nismo se izgubili u emocijama, i potonuli.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *