Nešto drugo

Mesec u Škorpiji, mesec aspekti sa Plutonom

Deluje kao da je lakše imati Mesec u aspektu sa plutonom nego Mesec u Škorpiji. Donekle i jeste tako, manji je intenzitet kod aspekata.

I ima razlika. A to je da Mesec u škorpiji odmah zna sa čime ima posla. Dok Mesecu aspektu sa Plutonom. Shvati možda kad bude “kasno”.

Zašto?

Zamislite razdragan Mesec u Raku, Blizancima, avanturistički u Strelcu. Zamislite koliko ushićenosti ovde ima i novih mogućnosti. Očekivanja. Mesec očekuje, nada se. Hoće da bude ušuškan u tome što mu znak pruža u kom se nalazi.

Ali on postaje ograničen, Slabo veruje, jer mu je Pluton do neke granice stavio do znanja, da ne sme tako budalasto da se ponaša. Da treba samo sve intenzivnije da oseća tu gde se nalazi. Ako je Mesec u Strelcu otišao u Japan. Neka tu bude neka oseti bol tu gde jeste. Ne može samo da luta bez cilja.

Dok Mesec u Škorpiji zna tu je gde je. On se s tim pomirio u startu. On nikuda nije ni pomišljao da luta. Napisala bih da je u početku osetio bol. Ali neka bude intenzitet. Neka bude jedna avantura u divljini. Što da ne?!

Nije ovo ništa strašno. Samo je čudno kad imate očekivanja. I odjednom se i sami umorite. I vidite drugu stranu svog Meseca, koji pravi aspket sa Plutonom. I daje mu dublji uvid u svoju dušu.

Interesantno. Svakako.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *