Aspekti

Mesec opozicija Uran

Šta se dešava sa Mesecom?
Svašta.
Mesec oseća da može više. Može da se izdigne iznad naroda, običaja, tradicije. Da sagleda širu sliku(Mesec). Iz ptičije perspektive.
Ne mora da bude baš kako mu drugi kažu. Ne mora da živi po pravilima. Može da ima porodicu, osobe koje voli. Ali da se ne vezuje previše.
A može i da se veže. Jer ne znači da ova osoba nema potrebu za tim samo može da ima problem. Kada naidje na bliske osobe, ukoliko ima Mesec u Raku ili neke slične kombinacije u natalnoj karti koje ukazuju na osobe koje ipak vole toplinu doma, ali se boje zbližavanja.
Boje se da će im neko ugroziti individualnost. Ući u lični prostor. U njihove emocije i tako pokazati ranjivost.
Problem nastaje kada naidju na osobu svog života, onda ne znaju kako da se prilagode. Ukalupile se u dotadašnji način zivota. Navikle subda su nedorirljive. Hladne. Jer Mesec je ipak navika. Pa se ovde navikne na svoju jedinstvenost, uzvišenost. Vodi se egom. Uran je ipak vladar znaka gde je Sunce u padu. Definitivno u početku veze mogu imati ispade besa. Žele samo po njihovom da bude. Imaju osećaj da će izdati sebe ako se dgovore u vreme kada drugoj osobi odgovara. A kljucno je da prate svoje želje. Uran je želja. Jer po prvibput žele da budu s nekim da dele svo svoje slobodno vreme. Ali im ponos ne da.

Ove osobe imaju sposobnost da se uzbude. Nikada ne smeju da se sputavaju. Jer njihova duša je slobodna. One samo imaju sposobnost da se vežu i žive večnu avanturu sa nekim ko je kao i one same. Moraju da imaju iste poglede na svet. Da razumeju jedna drugu. Da budu jadna drugoj prijatelji. I da naravno imaju viši smisao.

One utiču na osobe iz svoje okoline
Duša je mirna tek kad ima izazov. Tek onda može da voli.
Može da voli samo nekog ko se kao i ona ne uklapa u društvene standarde.

Osaćanja ove osobe su kao uragan. Stalno je nešto vozi. Srce joj uzbudjeno lupa. Osećanja su alarmanta.

Nema tu ušuškanosti. U malom okruženju. Ona će se uvek po nečemu izdvajati. Neće moći baš prave prijatelje tu da nadje i neće je baš razumeti. Tako da će biti sama.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *