Nešto drugo

Mars kvadrat/opozicija Saturn

Ja sam baš navalila na mračne teme i aspekte. Ali mislim da su oni ključni za razumevanje. Kako bi život bio jednostavan. Oni laki su su laki i oko njih se ne trudimo, oni se samo dešavaju. A ovi loši na koče uporno.

Treba istinaki zavoleti svaki negativan aspekt. Jer i oni su deo nas i ne odricati ih se.

Ovaj aspekt donosi pretke su se dosta mučili i radili. I koji se i dalje miče kroz nas. I mi sa njima, bez Božije volje. Danas mi mezimo ovaj aspekt. Jed hoćemo sve na gotovo. Nećemo da radimo ono što nam se pruža. Već svi hoćemo da smo odmahneki direktori. Pa propuštamo prilike naizgled nebitne i jadne. Jer eto mi smo fakultetski obrazovani, i zaslužujemo više. Nekoramoniti samo fakultetskiobrazovani. Doboljno je da kislimo da smo pmernii ili da imamu neku viziju života, sliku gde željmo da budemo. Pravimo od sebe Bogove. A ne znamo da je ojt do toga sa ovim aspketom izuzetno trnovit.

Da moramo prvo da puzimo da bismo leteli. A naravno i bitna i nakduža metoda je hodanje. Korak po korak. Ključna reč ovog aspekta je SNAGA. Izdržavati najteže trenutke i ne odustati. Prihvatiti sve ono što naizgled ne želimo. Raditi najponiznije poslove. Slušati one koje više znaju. I ne trpati se. Ne znati ništa. I samo učiti. Prihvatiti da seugi znaju bolje od nas. I da nismo najpametniji. Posebno ako imamo aspekt Urana i Marsa.

Roditelji puno traže od natusa i teraju ga da radi. Naredjuju mu što on mrzi. Može dosta bezvoljno da se oseća i kao sa je bezvredan. Smatra da ne voli to što radi. I sve je pod moranje. Otpor poistovećuje sa mržnjom. A zapravo treba da pregrize, skupi snagu i postepeno uči. Ćuti i radi.

Sa ovim aspektom lako se beži u poroke i ilegalne radnje. Ukoliko nije istaknut znak Raka. Ukiliko jeste osećaj dužnosti prema porodici je jak. Natus ne želi roditelje da razočara i koliko god da skrene sa puta. Ovom aspektu se na daje na važnosti. Mars i Saturn kao planete karme porodične u debilitaciji u Raku. Natus će zbog ljubavi lrema roditeljima i obrnuto. Kao i zbog tradicije ostati na pavim putu. Tako da će se taj aspekt pozitovno ispoljiti. I daće izdržljivu osobu.

I ako se nećka u mladosti. I lako odustaje. Roditelji mu nametnu posao i on to prihvati. Jer neće da se zamera. Kada istraje u tom poslu i kada ga dobro obavi. On dobija sve pohvale od svojih najmilijih. Da se njemu mili da svaki posao istrpi do kraja.

Leave a Reply

Your email address will not be published.