Nešto drugo

Saturn ignoriše

Planeta Saturn ignoriše. To je njegov zadatak. Sve što ne valja, što nam je nepotrebno i gubljenje vremena Saturn odrstani.

Saturn ignoriše

Kada nešto ne valja on mu ne daje značaja. Ne rangira. Ne daje cenu. Vrednost. Samo ignoriše. Kao što na primer radi Mesec, kao vladar opozitno znaka Raka, kada ne koristi oružje Saturna. Emocije tad nemaju zaštitu i daju na popularnosti kako dobrom tako i lošem. Publika, ljudi, i kada nešto ne prihvataju, znaju da je loše upletu svoje emocije, ono lično. Odmah nagonski daju mišljenje stav(Saturn), bez imalo razmišljanja na datu temu, I tako nastaje epidemija onoga što ne valja. Zaraza ne samo za narod već za celu planetu.

Saturn vaspitava

Za loše je isključivo Saturn zadužen, u vidu roditelja učitelja kod vaspitana. Tako roditelji znaju šta je najboljle za njihovo dete. a šta ne valja. Ali nastaje problem kada ne znaju šta je za njih najbolje. Pa deca nemaju najbolji uzor, pa im se mora kasnije objašnjavati. Jer kada je roditelj odlučan, stabilan u svojim odlukama, u svom ponašanju. On automatsksi daje dobar primer detetu, što se usađuje u detetovu podsvest. Kasnije, kroz odrastanje ne treba nakdnadno objašnjavati detetu, da nešto nije dobro. Oni su dobro naučili od svojih roditelja. A naknadno objašnjavanje će dodatno vreme utrošiti.

Dakle deca se isključivo Saturnom ograđuju. Roditelji su im jedini štit, kakav takav, ali njihov. Roditelji su odlični primeri(šabloni), koja deca samo prepisuju. (Saturn je uvek šablon/kopija). Standard. Tako da tešto se kasnije sto nam se kod dece ne dopada možemo da iskorenimo, jer to im je zapisano u sećanju. Kad nismo nas uspeli da prevaspitamo. Saturn nije samo zabrana vec pre svega. Svesnost. Svesnost svojih emocija. Svog neprijatelja (Mesec).

Deca su naš odraz u ogledalu(mesec). A nas same najbolje kroz decu vidimo. Deca kao predstavnici serije pet, najbolje isijavanju našu energiju. Sunce je ono najsjanije što svi vide, i što privlači pažnju. Tako da ako nešto kod tebe nismo videli, vidimo kasnije kod dece. Sunce i Mesec su najbliže planeti zemlji. Najsajniji. Znate ono kad se vidi prašina u sobi, kad je sunčan dan.. E to je to.

Ali kad volimo sebe, imaćemo zdrav stav o svemu. Moćićemo dobar savet da damo. Bez predrasuda. Emocije(Mesec) će biti od koriti(Saturn).

A do tada samo hladne glave i čistog srca.

Leave a Reply

Your email address will not be published.