Nešto drugo

Asteroid Psiha

Asteroid psiha. Dugo nisam htela da unosim konfuziju u tumačenjima sa asteroidima. Smatrala sam da su nebitni, i da je bolje osnove da savladam. A njihov značaj je verovatno minoran. Međutim, došlo mi jedno veče da se bacim i na njih i dođem do zakljucka da izuzetnu ulogu imaju kako u sinastriji tako i u natalnoj.

Psiha mi je fascinantna iz razloga što donosi posebnu ljubavnu priču sa Erosom. Koja može život da obeleži kao u slučaju jedne moje klijentkinje.

Nju ne zanimaju površni flertovi. Isijava nevina energija iz nje. Ovoj devojci se ne ide na bučna mesta. Samo ima imaginarni lik s kojima bi imala duboku povezanost i pravu ljubav. Ona je u mašti i bila sa tom osobom. I to joj je bilo dovoljno. Ne primećuje druge muškarce. Jer ima jak fokus na Erosu. Tom nekom nevidljivom. U startu zna da ne žele ništa sa drugim muškarcima. Može osoba fizički da joj se dopadne, ako imaju u isto vreme i jaku Veneru. Ali osećaji u njoj nikakvi. I sve je dosadno.

Psiha voli duge šetnje, ples. Da bude sama sa sobom. Odriče se ovozemaljskih zadovoljstava. Čeka poput Zlatokose. Otac se kao i u mitu zabrine. Godine su prošle a on je očajan, što je Psiha nezainteresovana. Pa ga kopka šta nije u redu sa njom. A lepa je, najlepša je. A nikoga ne može da nađe i da sa ponosom kaže da ima dečka.

Nastavak na sledećoj strani…

Pages: 1 2

Leave a Reply

Your email address will not be published.